Beharangozó 2023. január 23., hétfő

Jegyek a Soroksár - DVTK meccsre

49 nap szünet után vasárnap ismét útjára indul a labda a Merkantil Bank Ligában. A DVTK labdarúgói 2023 első bajnoki mérkőzésén Soroksárra utaznak. A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek 1200 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg.

Jegyek a Soroksár - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 21. forduló

2023. január 29., vasárnap
13:00 Soroksár SC - DVTK

Jegyinfó

A soroksári vendégszektor befogadóképessége 200 fő. A teljes árú belépőjegyek 1200 forintba, a diák és nyugdíjas jegyek 700 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, 7 éves kor alatt a belépés ingyenes. A soroksári pénztárban bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. 

A vendégpénztár másfél órával a mérkőzés előtt (11 óra 30 perckor) nyit ki. A hazai klub tájékoztatása szerint online jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Helyszín

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep (1239 Budapest, Haraszti út 26.)

A létesítmény térképe

  1. Főbejárat
  2. Vendég bejárat
  3. Vendég lelátó
  4. Hazai lelátó
  5. Nyilvános parkoló
  6. Központi pálya
  7. Nagy műfüves pálya
  8. Kis műfüves pálya
  9. Zárt parkoló
  10. Irodaépület
  11. Büfé, elsősegélyhely, öltözők
  12. WC
  13. Játékos kijáró

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.