Beharangozó 2020. augusztus 14., péntek

"Hiszünk magunkban és az elvégzett munkában"

Vasárnap 11 órakor útjára indul a labda Diósgyőrben, ezzel elkezdődnek a DVTK női labdarúgói számára a Simple Női Liga küzdelmei. Az első forduló előtt sajtótájékoztatót tartottunk, amelyen Fórizs Sándor és Vachter Fanni fogadta az újságírókat.

"Hiszünk magunkban és az elvégzett munkában"

Simple Női Liga 1. forduló

2020. augusztus 16., vasárnap
11:00 DVTK - MTK Hungária FC

- Mivel rossz szájízzel fejeztük be a bajnokságot, mindenkiben nagy volt a bizonyítási vágy a felkészülés alatt - nyilatkozta Vachter Fanni, a DVTK csapatkapitánya. - Fejben és fizikálisan is felkészültünk az új szezonra, és megpróbáljuk magunkból kihozni a maximumot annak érdekében, hogy előrébb végezzünk a bajnokságban.

- Bízom abban, hogy ez a szezonunk jobb lesz mint az elmúlt három pontvadászat - tette hozzá Fórizs Sándor, a DVTK vezetőedzője. - Tisztában vagyok vele, hogy az FTC és az MTK nagyon beerősített, de mi hiszünk magunkban és az elvégzett munkában. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a bajnoki döntőben lesz a helyünk. Tudjuk, hogy még az út elején járunk, de nagyon szeretnénk Miskolc városának, a szurkolóknak és a klubvezetésnek örömet szerezni. 

Jegyinfó

A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Helyszín

A találkozót a DVTK Edzőközpont kettes számú füves pályáján játsszák a csapatok. A szurkolók az edzőközpont fedett lelátójáról tekinthetik meg a mérkőzést. A beléptetés a jegypénztárak melletti kapun keresztül történik.

Cím: 3533 Miskolc, Andrássy utca 61.

A Simple Női Liga 1. forduló programja

2020. augusztus 15., szombat
15:00 FTC-Telekom - Kész-St. Mihály FC
16:30 Haladás-Viktória - Kelen SC
17:00 ETO FC Győr - Astra-Alef HFC-Üllő

2020. augusztus 16., vasárnap
11:00 DVTK - MTK Hungária FC