Összefoglaló 2024. március 31., vasárnap

NB III.: REAC - DVTK II. F4R 0-2 (0-0)

Bravúros győzelmet aratott a REAC vendégeként a DVTK II. F4R csapata. Az első félidő nem hozott gólt, a fordulás után azonban Balázsi Levente és a csereként beállít Yevhen Leschchynskyi is betalált, amivel a piros-fehérek nagyon értékes győzelmet arattak.

NB III.: REAC - DVTK II. F4R 0-2 (0-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 22. forduló

REAC - DVTK II. F4R 0-2 (0-0)

Budapest, Budai II. László Stadion, Játékvezető: Horváth Patrik (Juhász László, Gordos Árpád Mihály). 
REAC: Dulka Z. - Csúri D., Nagy G., Horváth K., Micheller T., Tóth B. Gál B., Tóth Gy., Bedő R., Tóth M., Mészáros V. Vezetőedző: Kollár Zsolt.
DVTK II. F4R: B. Danilović- Ferencsik B., Bacsa B., Demeter M., P. Zrnić - Ferencsik S., I. Stavinchuk, M. Zrnić - Kövesi K., Fekete V., Balázsi L. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Tóth M. helyett Kiss T. a 60., Kövesi K. helyett Sáreczki Sz. a 65., Fekete V. helyett Y. Leshchynskyi a 65., Balázsi L. helyett Hetyei Sz. a 65., I. Stavinchuk helyett Sipos Zs. a 72., Horváth K. helyett Vargta Á. a 72., Mészáros V. helyett Barcsai B. a 72., Micheller T. helyett Csákány Á. a 78., Tóth Gy. helyett Varga M. a 78., Demeter M. helyett Sipos Zs. a 87. percben. 
Sárga lap: Ferencsik B. a 30., Demeter M. a 73. percben. 
Gólszerző: Balázsi L. (0-1) az 56., Y. Leshchynskyi (0-2) a 66. percben. 

Kulcspillanatok

56. perc: Baloldali szöglet után a hazaiak röviden szabadítottak fel, a kipattanó labdát Balázsi Levente nyolc méterről továbbította a REAC hálójába, 0-1. 

66. perc: Baloldali akció végén Hetyei lefutotta a védőjét, pontosan adott középre, a kapu elé érkező Leshchynskyi pedig közelről a kapuba passzolt, 0-2. 

Vezetőedzői értékelés

Kollár Zsolt: - Elsősorban gratulálok a DVTK-nak, megérdemelten nyertek. Az első félidőben több lehetőségünk volt, de ezekből nem tuduk megszerezni a vezetést. A fordulás után elfáradtuk, ezt a vendégek megérezték és nagyszerűen kihasználták. Nem magyarázkodásképp, de nyolc hiányzónk volt, ami érezhető volt a teljesítményünkön. 

Szamosi Tamás: - Ezen a mérkőzésen nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Ha a halyzeteinket jobb százalékban használjuk ki, akkor nagyobb arányban is  nyerhettünk volna. Nagyon fontos pontokat szereztünk, gratulálok a csapatnak.