Az először felajánott 800 db jegy a felfokozott érdeklődésnek köszönhetően kevésnek bizonyult, ezért hosszú tárgyalások és a két klub baráti viszonya révén szurkolóink nagy örömére újabb 300 tikett érkezett Diósgyőrbe. Tegnap azonban rekord gyorsasággal, 17 perc alatt elfogytak az újonnan elküldött jegyek is.

- Szinte lehetetlennek tűnő megoldásokkal próbálkozunk az utolsó pillanatig, hogy minél nagyobb számban, de biztonságos körülmények között tudjuk szurkolóink felfokozott igényeit kiszolgálni. Viszont még ebben a helyzetben is tudtunk engedményeket kapni a Debrecentől, ami újabb jegyek érkezésében nyilvánul meg az utolsó utáni pillanatban. Ismételten külön köszönet biztonsági szolgálatunknak, akik személyes felelősséget vállaltak abban, hogy minél nagyobb számban vehessenek részt szimpatizánsaink a Debrecen elleni rangadón - nyilatkozta klubunk hivatalos honlapjának Körmöndi Zoltán.

A DVTK marketing igazgatója kiemelte, hogy az előzőekben tévesen megjelent információkat pontosítva, nem 200, hanem 150 darab jegyet kapunk. Megelőzendő, hogy szimpatizánsaink feleslegesen utazzanak Debrecenbe -, ahol eredtileg az újabb felajánlott jegyeket a mérkőzés előtt lehetett volna megvásárolni -,  a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83.) kaphatók pénteken reggel 9-órától a legutolsó tikettek, elkerülendő az esetleges kellemtlenségeket. A mérkőzés napján ugyanis a helyszínen már nem lehet majd jegyet vásárolni - hangsúlyozta Körmöndi Zoltán.