Klubunk minden olyan felületen jelen van, ahol szurkolóink keresik a DVTK-val kapcsolatos híreket. Az internet elterjedése előtti időben csupán a szurkolói ankéton és a mérkőzésekre kiadott műsorfüzet segítségével lehetett hivatalos információhoz jutni, manapság azonban számtalan felületen lehet kapcsolatba kerülni a DVTK-val.

A hivatalos honlap (decemberben több mint félszázezer felhasználó a Google Analytics statisztikája szerint), a hivatalos facebook oldal (52 441 kedvelő), a hivatalos twitter csatorna (1900 követő) után némi tesztüzemet követően a mai napon hivatalosan is elindul a DVTK Instagram csatornája DVTKinstagram néven.

Az Instagramon fényképeket és rövid videókat osztunk meg, de ez nem a máshol is látható képanyag lesz, hanem próbálunk bepillantást engedni a kulisszák mögé. A feltöltött tartalom a weben, valamint mobiltelefonon követhető.

Természetesen nem csak a hivatalos csatorna szól a DVTK-ról az Instagramon, ezúton is buzdítjuk szurkolóinkat, hogy töltsék fel fotóikat a #DVTK hashtag megadásával!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!