A DVTK Kommunikációs- és Marketing Osztálya és a mérkőzés biztosításáért felelős biztonsági szolgálatok hosszú tárgyalásai eredményeképp a debreceni klub újabb 300 belépőjegyet küld a hétvégi DVSC-TEVA elleni rangadóra.

Klubunk marketingigazgatója egyértelmű sikernek nevezi a megállapodást, amely értelmében még többen szurkolhatnak majd a helyszínen a Diósgyőrnek.

- Ami tegnap még lehetetlennek tűnt, mára már kézzelfogható siker! - hangsúlyozta Körmöndi Zoltán. - Külön köszönetet mondok klubunk biztonsági szolgálatának a megegyezés létrejöttében. A DVTK felelősséget vállalt minden egyes szurkolójának viselkedéséért, kérjük, sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt!

Csapatunk értékesítési vezetője, Benkovics Roland szerint a két klub baráti kapcsolatainak is köszönhető, hogy sikerült újabb tiketteket szerezni a várhatóan telházas rangadóra, ahol ismét bizonyíthatjuk, hogy valóban mi vagyunk a legnagyobbak!

A belépőjegyeket két körben lehet megvásárolni. Kedden 10-18 óra közt a 700 bérletes vásárolhat bérletenként 1-1 jegyet a Diósgyőri Stadionban (részletek itt), míg a maradékot , tehát minimum 400 darabot szerdától lehet megvenni a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83.) munkanapokon 9-17 óra közt. A jegyek egységesen 2000 forintba kerülnek.


 

FRISSÍTVE:

A mai napon a bérletesek a rendelkezésre álló 1100 jegyből 453 darabot vásároltak meg.
A maradék 647 db jegyet szerdától a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83.) lehet megvásárolni.