- Nagy örömünkre szolgál, hogy most már hagyományosnak mondható nőnapi tornánkat ismételten megrendezhetjük a DVTK edzőközpontban a női szakágunk által - tette hozzá Sütő Krisztián, a női szakág vezetője. - A korábbi évekhez hasonlóan idén nőnap alkalmából is szeretnénk a női labdarúgás sportágat népszerűsíteni és versenylehetőséget biztosítani az amatőr futballt kedvelő leány tanulóknak. 

A torna rendezésével kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni Papp Dávidot, aki a DVTK LSA korosztályos edzője és intézményi program szervezője. Az ő munkássága, kitartása és töretlen hite tette lehetővé, hogy pénteken ismételten több mint száz kislány focizhat majd az edzőközpontban.

- Az elmúlt évek alatt kiépült jó kapcsolatainkat szeretnénk ápolni a miskolci intézményekkel és számukra is lehetőséget biztosítani, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz - fogalmazott az esemény előtt Papp Dávid. - Szerencsére Miskolcon az oktatási intézmények mindig segítőkészek, így lehetőségünk van folyamatosan kijutni az iskolákba, de a DVTK által rendezett tornáinkon is több intézmény vett már részt korábban. Ahhoz, hogy ez a rendszer működhessen, feltétlen szükség van minden partnerre, akik támogatnak minket és legfőképpen a gyerekeket. Ezért is szeretnénk a jövőben még tovább emelni a partnereink számát és kibővíteni a korosztályainkat, hogy már óvodás kortól egészen középiskolás korig mindenkinek lehetőséget biztosítsunk, hogy megmutathassák magukat a DVTK kötelein belül az egész vármegyét lefedve.

DVTK Nőnapi Intézményi Torna

Helyszín: DVTK Edzőközpont
Időpont: 2024. március 8., péntek, 9.00-13.00

A torna résztvevői

1. korcsoport: 1.-2. osztályos lányok
2. korcsoport: 3.-4. osztályos lányok
3. korcsoport: 5.-6. osztályos lányok    
Középiskolai korcsoport: 9.-12. osztályos lányok