Beharangozó 2024. január 6., szombat

Ma a BEAC csapatát fogadja a DVTK HUN-Therm

2024-ben ott folytatódik a kosárlabda-idény, ahol tavaly abbamaradt: január 6-án, szombaton 17 órai kezdettel az E.ON ELTE BEAC Újbuda együttese látogat a DVTK Arénába az új esztendő első mérkőzésén. A mérkőzésre már kaphatók a jegyek elővételben a helyszínen, valamint a DVTK Aréna weboldalán is. A találkozó előtt Völgyi Péter mondta el várakozásait.

Ma a BEAC csapatát fogadja a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport 10. forduló

2024. január 6., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
17:00 DVTK HUN-Therm - E.ON ELTE BEAC (Jegyvásárlás)

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO felületén lehet majd élőben megtekinteni.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Hosszabb szünet volt most a bajnokságban, de ez nem telt mindenkinek pihenéssel: Lelik Réka, Aho Nina és Kányási Veronika a felnőtt válogatott összetartáson vettek részt, míg Toman Petra, Aho Tyra és Oláh Fruzsina az U20-as válogatottal edzőtáborozott. A szilveszteri rövid pihenő után másodikán már edzésbe állt a csapat, készültünk az előttünk álló mérkőzésekre.

Fontos meccs következik a BEAC ellen, hazai pályán egyértelműen győzni szeretnénk, viszont nagyon fontos, hogy nem szabad lebecsülnünk az ellenfelet. A BEAC idén is gyűjtött egy nagy skalpot a Szekszárd ellen, és az első fordulóban egymás ellen lejátszott bajnokink sem volt olyan könnyű győzelem, mint a végeredmény sugallja.  Szeretnénk győzelemmel kezdeni az évet, ez önbizalmat adhat a csapatnak és jó alaphangulatot teremtene a folytatásra.

Sérülteket illetően Aho Nina már túl van az injekciózáson és játékra kész állapotban van, Kányási Veronika pedig a napokban már elkezdheti a kontakt edzéseket is. Darcee Garbin térde viszont problémás, több edzést is kihagyott, így nem biztos, hogy ő bevethető lesz a hétvégén.