DVTK Ongropack DVTK Ongropack 0 - 3 Fatum-Nyíregyháza Fatum-Nyíregyháza
Mérkőzés adatok Beharangozó A mérkőzés Összefoglaló Képtár
Összefoglaló 2023. december 23., szombat

DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza 0:3

Idei utolsó fellépésére volt hivatalos a DVTK Ongropack csapata a röplabda női Extraliga 9. fordulójában. A vendég FATUM-Nyíregyháza hamar magához ragadta a kezdeményezést, és a négy-öt pontos fórját végig megtartva megnyerte a nyitó szettet. A folytatásban sem változott a játék képe, a nyírségiek vezettek, a DVTK hol közelről, hol távolról követte ellenfelét. Így az Egri Klaudiát sérülés miatt nélkülöző diósgyőrieknek a második és harmadik játszmában sem termett sok babér, a piros-kékek húzták be a szetteket, ezzel megnyerve az idei év utolsó találkozóját.

DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza 0:3

Röplabda Női Extraliga - 9. forduló

DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza 0:3 (-21, -17, -20)

2023. december 23., szombat - Miskolc, DVTK Aréna
120 néző - Vezette: Halász, Barabás

DVTK Ongropack: Hegyi 1, Prosvirina 7, Einarsdóttir 1, Škorić 22, Horváth 1, Jovanović 4. Csere: Kundrák (liberó), Hollósi 4, Egri B. 1, Kalmár. Vezetőedző: Németh Szabolcs
FATUM-Nyíregyháza: Carabali 9, Da Mata 2, Jeremić 11, Lászlop 6, Kocić 20, Szabó 6. Csere: Tóth (liberó), Antivero 3, Rufin-Martinez, Tolnai, Földi. Vezetőedző: Chylinski Adrian


Edzői értékelés

Németh Szabolcs: Felforgatott felállásban, az egyik legponterősebb játékosunk hiányában sajnos csak küzdeni és hajtani tudtunk, ahol csak epizódokra tudtuk felvenni a Nyíregyházával a versenyt. Voltak nagyon jó és nagyon gyenge egyéni teljesítmények. Egy pontgyárossal nem lehet mérkőzést nyerni, még akkor sem, ha ő épp kiemelkedően teljesít. Ha a jövőben lesz ilyen szituáció, akkor meg kell tanulnunk alkalmazkodni hozzá. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet a DVTK család minden tagjának!

Chylinski Adrian: Ez volt az első mérkőzésünk együtt, és nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk. Az első szettben nem mindig volt meg a kontroll, de ezt betudhatjuk annak, hogy ez volt az első játszmánk együtt, de a folytatásban egyre jobb lett a játékunk. Kaptunk ugyan buta pontokat, de az a lényeg, ezekből is tanuljunk. Gratulálok az ellenfelünknek, mert ők is jól játszottak, de amit megbeszéltünk a meccs előtt, azt a lányok megvalósították. Egy hetet dolgozhattuk együtt, és pozitív a jövőre nézve, amit ma nyújtott a csapat. Megtettük az első lépést, és a játékosok bizonyították, hogy fizikálisan jó formában vannak, és a legerősebb csapatokkal is felvehetjük a versenyt.

Tabella