Beharangozó 2023. október 16., hétfő

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Hazai pályán kezdi meg a Magyar Kupa 2023/2024-es kiírását a DVTK Jegesmedvék. A sorozat második közében az UNI Győr ETO HC lesz az ellenfél, a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A párharc első találkozója kedden 18:30-kor kezdődik a Miskolci Jégcsarnokban. Belépőjegyek megvásárolhatók elővételben a Miskolc Városi Szabadidőközpont honlapján. A szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre. Kapu és pénztárnyitás: 17:30, kezdés: 18:30. Ugyan ezen a játéknapon a DVTK Jegesmedvék Akadémia csapata a FEHA19 otthonában játszik.

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék


Magyar Kupa
2. forduló, 1. mérkőzés

2023. október 17. kedd, Miskolci Jégcsarnok 
18:30 DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC

A 2. forduló további mérkőzései

FEHA19 - DVTK Jegesmedvék Akadémia
Újpesti Jégkorong Akadémia - MAC Ikonok
Budapest Jégkorong Akadémia - Worm Angels

Közvetítés

A mérkőzésről ingyenesen elérhető élő közvetítést biztosítunk a DVTK Jegesmedvék YouTube csatornáján. Online jegyzőkönyv a jegkorongszovetseg.hu oldalon található.

Jegyinfó

A 2023/2024-es szezonbérletek érvényesek a találkozóra.

Belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni online, kényelmi díj nélkül a miskolcivsz.hu oldalon, illetve kényelmi díj felszámítása mellett a jegy.hu oldalon.

Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a helyszíni jegypénztárban történő vásárlásra is, azonban az idei szezontól az elővételes jegyek olcsóbbak, mint a meccsnapi jegyek, így mindenkinek javasoljuk az online elővételes jegyvásárlást a mérkőzések előtti napokban!