Beharangozó 2023. szeptember 11., hétfő

Jegyek a III. Kerületi TVE - DVTK meccsre

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata a III. Kerületi TVE vendége lesz. A vasárnap 15 órakor kezdődő mérkőzésnek a BVSC-Zugló Stadion ad otthont, mivel az óbudaiak centerpályáját jelenleg felújítják. A vendégszektorba szóló teljes árú belépők 1300 forintba kerülnek és a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére elővételben a DVTK Shopban, valamint Óbudán is megvásárolhatók.

Jegyek a III. Kerületi TVE - DVTK meccsre


MOL Magyar Kupa 3. forduló

2023. szeptember 17., vasárnap
15:00 III. Kerületi TVE - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport+)

Jegyinfó

A vendégszektorba (660 fő) szóló teljes árú belépőjegyegyek 1300 forintba, a diák- és nyugdíjas jegyek 600 forintba kerülnek. A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére és a rendező klubbal egyeztetve kedden déltől a DVTK Shopban is megvásárolhatók a teljes árú belépőjegyek, első körben 200 darab érkezett Diósgyőrbe. Bankkártyás fizetésre ezúttal nincs lehetőség. 

A budapesti és pest környéki DVTK-szurkolók Óbudán, a III. Kerületi TVE székházában (1037 Budapest, Kalap u. 1-3.) vásárolhatnak jegyet a zuglói vendégszektorba. A III. Kerületi TVE online nem értékesít belépőjegyet. 

Amennyiben elővételben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján 13 óra 30 perckor nyit ki a vendégpénztár. 

Helyszín

BVSC-Zugló Stadion (1142 Budapest, Teleki Blanka u. 6.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.