Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság alapszakasz, utolsó forduló

2022. november 13., vasárnap (Miskolc, Jezsuita Gimnázium tornacsarnoka)

Az első mérkőzést a Kazincbarcika csapata ellen játszotta a DVTK. Az első és második szettben sokat hibáztak a diósgyőri lányok, de így is sikerült megnyerni mind a két szettet (25:14, 25:19). A harmadik szettben a DVTK csapata dominált és simább szettben szerezte meg a győzelmet (25:11).

DVTK U20 – VRCK U20 3:0 (25:14; 25:19; 25:11;)

A második mérkőzésen a FATUM-Nyíregyháza csapatával mérkőztünk meg. Az első ponttól kezdve az utolsóig a DVTK irányította a mérkőzést. Mind a három szettet magabiztosan nyerték a diósgyőri lányok, és ezzel a mérkőzést is.

DVTK U20 – FATUM-Nyíregyháza U20 3:0 (25:13; 25:13; 25:10;)

A csapat tagjai:

Baricska Alíz
Bari Csenge
Mátyás Zsófia
Perhács Dóra
Kovács Lili
Bódis Blanka Sára
Tóth Csenge
Divinyi Gréta Ágnes
Wouterson Rebecca
Bátori Panna Emília
Német Barbara
Nagy Flóra
Endrédi Natália

Vezetőedző: Surányi István
Másodedző: Leidgeb Noémi

Edzői értékelés

Surányi István: "Az első meccsen nagyon álmosan játszottunk, főleg az első két szettben, olyan hibákat vétettünk, ami nem jellemző ránk és magunknak tettük nehézzé a két szettet. A harmadik szettben sikerült a hibákat minimalizálni, aminek meg is lett az eredménye, ami sokkal simább szettet eredményezett. A második mérkőzésen már magabiztosan, koncentráltabban és kevesebb hibával játszottunk, bár a szettek elején rendre beragadtunk, amin gyorsan sikerült átlendülni.

Gratulálok a lányoknak, sikerült minden mérkőzést az alapszakaszban szett veszteség nélkül megnyerni! A végső célunk felé egy pici lépést megtettünk. Gőzerővel készülünk, a november végén megrendezésre kerülő osztályozóra ahol szeretnénk kivívni a feljutást a 2. osztályba.”