- Ennek értelmében ezer fővel többen bíztathatják majd a piros-fehéreket a Pécs elleni mérkőzésen, mivel a jelenlegi vendégszektorok közül kettőt a diósgyőri szurkolók vehetnek majd birtokba - hangsúlyozta a DVTK marketingigazgatója.

- A kreatív megoldásra azért volt szükség, mert az előzetes tárgyalások alapján csak a szezon végén sikerül majd véglegesíteni a Vasgyár felőli állóhelyi szektorok birtokba vételi engedélyét. A mostani "kiskapus" megoldást a Pécs és a Haladás elleni mérkőzésen tudjuk megvalósítani, a Ferencváros ellen biztonsági szempontból már nem lesz megfelelő - tette hozzá Körmöndi Zoltán.

Ezen a két találkozón a vendégszurkolók a tribün gyár felőli oldalához legközelebb eső "fél" szektorban lesznek elhelyezve természetesen elkülönítve a hazaiaktól.

Az "új" állóhelyi belépőket a mérkőzés napján vehetik majd át a szurkolók a stadion jegyárusító helyein, miként arról is később tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy hogyan tudják megközelíteni a szektorokat.

További jó hír szurkolóinknak, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Miskolc Plázán és a Mini Olimpia sportbolton kívül, pénteken 14.00 órától este 8-ig, valamint szombaton 9.00 órától a mérkőzés kezdetéig a stadionban is megvásárolhatók lesznek a belépők.