OTP Bank Liga 23. forduló

2015. április 11., szombat
16:00 Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegy interneten 1000, személyesen (Miskolcon és a helyszínen) vásárolva 1400 forintba kerül.

A mérkőzésre elővételben az intereneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Honvéd címerére kattintva), illetve Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében lehet belépőjegyet váltani.

A mérkőzés napján 14:00 órakor nyit ki a Bozsik Stadion vendégpénztára.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolja meg a belépőjegyét és időben érkezzen a stadionba, ellenkező esetben lemaradhat a találkozó elejéről!

A kispesti vendégszektor (Fotó: honvedfc.hu)

Szurkolói kártya

A találkozó csak DVTK Klubkártya birtokában tekinthető meg a vendégszektorból, amelyet a stadionba történő belépéskor ellenőrizhetnek a biztonsági szolgálat munkatársai.

A DVTK Klubkártya Miskolcon a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében, illetve Budapesten a Ticket Express Bálna és Ticket Express Syma átvevőhelyeken (bővebb információ itt olvasható) váltható ki.

Bozsik Stadion

Cím: 1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3., a vendégszektor a Temető köz felől közelíthető meg

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kispestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!